Laatste nieuws

08-10-2020

 

In de herfstvakantie van Maandag 12 t/m zaterdag 17 Oktober is er geen zwemles.

 

Er is wel vrijzwemmen o.a. op woensdag middag.

Zie voor openingstijden www.zwembadzuiderzee.nl

 

 

 

Protocol R.I.V.M,

 Zwemlessen kinderen,

1. De zweminstructeur geeft les zo veel mogelijk op een afstand van 1,5 meter tot de kinderen, bij voorkeur vanaf de kant.

2. Toegang ouders/begeleider in het complex kan alleen als de omgevingsruimte van de accommodatie dit toelaat. Hierbij dient de 1,5 meterrichtlijn in acht te worden genomen.

3 Ouders kunnen dus niet mee naar de zwemzaal.

4 Ouders mogen niet in of bij de accommodatie wachten tijdens de zwemles.

5. Ouders/begeleiders en kinderen houden 1,5 meter afstand van de zweminstructeur en andere ouders/kinderen.

6. Men is verplicht de looproute te volgen.

Route in het zwembad voor de zwemlessen,

Bij aankomst bij de badinrichting hebben kinderen de zwemkleding al aan onder een badjas of iets dergelijks makkelijke schoenen aan bv slippers. De kinderen gaan zoveel mogelijk zonder ouders naar binnen.

Volg de looproute: hal, rechts houden via de kleedkamer.  De kinderen stoppen de badjas en slipper in een meegebrachte plastictas en wachten bij de douches de ouders van de kinderen die echt niet alleen kunnen verlaten meteen weer via de heren kleedkamer het zwembad. let op bij de uitgang dat u 1.5 meter afstand houd en mekaar de ruimte geeft. De Kleding kan mee naar binnen in een plastic tas met naam er op.

 Na de les pakken de kinderen hun tas en lopen via de douce naar de kleedkamer badjas en slippers aan en worden daar opgevangen door de ouders.

 

Dus belangrijk ouders mogen alleen naar binnen om de kinderen op te halen.

 

 Heeft u vragen dan graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.